Zaken doen in het buitenland? psps export & investment services helpt!

psps helpt bij zakendoen over de grens.
Dat kan gaan om begeleiding van één enkele onderneming maar ook om groepen, uit verschillende branches.
En het kan in opdracht van een individueel bedrijf of van een overheidsinstantie/ regio.
psps heeft inmiddels meer dan vijftien jaar internationale ervaring met adviseren bij opbouw van distributie. En van Verkoop. Marketing. Planning. Personeelsbemiddeling. Coaching. Contacten leggen met potentiële financiers, afnemers en producenten. Juridische en fiscale zaken. De weg wijzen binnen overheden en brancheorganisaties.
Kortom alles dat in een nieuw land nieuw is.
Het kan heel uitvoerig en diepgaand. Letterlijk van A via L tot Z. (L is van Leads.)
Maar het kan ook klein beginnen. Met “alleen maar” een eerste oriëntatie op een buitenlandse markt of mentaliteit door bijvoorbeeld organisatie van een reeks seminars. Of een buitenlands beursbezoek. Of contact met één enkele specialist…

Maar de kwintessens blijft: zakendoen in het buitenland? psps helpt!

In- en exportkansen.

psps adviseert en assisteert Nederlandse bedrijven op buitenlandse markten, en buitenlandse ondernemingen die kansen zien in Europa. Die zijn er in overvloed. Net als Nederlandse bedrijven, krijgen ook buitenlandse ondersteuning van export bevorderende instanties, en het is bepaald niet de eerste keer dat psps door dergelijke instanties wordt ingeschakeld.

psps is “voor en door ondernemers”.

we zijn goed in commercieel creatief (mee)denken.

 

psps is een one-stop shop voor Duitsland.

Duitstalige landen zoals Oostenrijk en Zwitserland, Frankrijk, België, UK, Spanje en Italië.  We werken samen met lokale partnerbureaus. Dit betekent: een Nederlands aanspreekpersoon voor meerdere landen, gecombineerd met markt-contacten volgens de succesformule "our man on the ground is your man on the ground”.

Gewend aan projectmanagement.

Gewend aan projectmanagement betekent pragmatisch en resultaatgericht werken. psps voert al jaren succesvol inkomende en uitgaande handelsmissies uit. De “tucht” van dergelijk werk betekent gewend zijn aan snel resultaten boeken.

psps beschikt over praktische ervaring.

Door de veelheid van uitgevoerde handelsmissies beschikt psps over praktische ervaring en duizenden bureaucontacten in uiteenlopende sectoren. Hetzelfde geldt voor onze partners in de andere landen.

Veel investeerders zijn begonnen als exporteur.

De ruime ervaring van psps op het gebied van handelsmissies verschaft ons een ideale database voor succesvolle investment promotion.

psps is geen instantie, maar werkt er nauw mee samen.

Nederland heeft een fijnmazig buitenlands overheidsnetwerk bedoeld om export te bevorderen. psps weet hoe deze contacten doelmatig voor bedrijven kunnen worden ingezet.