Handelsmissie Circular Taiwan

Bent u een ondernemer binnen de circulaire economie en weet u van wanten van de bouw of verwerking van agrarisch afval? Heeft u altijd al in Azië zaken willen doen? Ga dan mee met deze handelsmissie naar Taiwan!

Psps consultants organiseert deze missie in opdracht van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) en het Netherlands Trade and Investment Office (NTIO).

Sinds 2016 staat de circulaire economie hoog in het vaandel in Taiwan. Met het oog op de duurzame toekomst wil de Taiwanese overheid grote stappen gaan maken in het toepassen van circulaire principes en ontwerpstrategieën. Nederlandse bedrijven en overheden zijn hiervoor dé referentie.

De missie wordt geleid door Franc Weerwind, burgemeester van Almere, die ook het Holland Paviljoen op de Taichung World Flora Expo (in relatie met Floriade 2022 Almere) zal openen. Het paviljoen zal het eerste circulaire gebouw zijn in Taiwan, met als hoofdpartners AkzoNobel, Royal DSM, ING, Signify (voormalig Philips Lighting) en TaiSugar Corp.

De handelsreis geeft u de kans om in contact te treden met een groot netwerk en dit om te zetten tot nieuwe en uitdagende zakelijke kansen. Naast dat u in contact komt met lokale organisaties, nemen topmannen en –vrouwen van de hoofdpartners van het Holland Paviljoen ook deel aan de missie.

Programma:

Het programma bestaat o.a. uit individuele matchmaking, bedrijfsbezoeken, netwerkevents en een seminar. Op basis van het bedrijfsprofiel dat u bij uw aanmelding invult, nodigen we netwerkpartijen uit voor de netwerkevenementen, workshops en matchmakingsessie. Er is voldoende mogelijkheid binnen het programma om eigen zakelijke afspraken te maken. Bekijk de aankondiging voor meer informatie, het volledige programma en een kostenoverzicht van de handelsreis

Aankondiging

In het kort:

  • Breid je zakelijk netwerk uit met lokale Taiwanese contacten, maar ook met contacten uit het Nederlands grootbedrijf
  • Je krijgt de kans om jouw product of service te presenteren
  • Je doet kennis op over de markt

Aanmelden:

U kunt zich hier aanmelden tot en met maandag 1 oktober. Let op is er plaats voor maximaal 15 personen.

Voor meer informatie of vragen over de handelsmissie neem contact via somers@pspsconsultants.nl of telefonisch via 070 322 90 06