TelefoonE-mailLinkedin
Monika Sanders

Managing Director

Managing Director. Duitse. Werkte na haar studie bedrijfseconomie in het bankwezen en bij de Nederlands-Duitse Handelskammer als Manager Afdeling Exportadvies en laatst als plaatsvervangend Directeur. In 1999 heeft Monika samen met Peter psps opgericht waar zij verantwoordelijk is voor projectcoördinatie, planning, controlling en new business. Verder voert Monika met name de individuele coaching trajecten uit.

TelefoonMailLinkedinXing
Peter Sanders

Managing Director

Managing Director. Nederlands. Ruilde in 1999 een internationale directiefunctie in de PR en communicatie in voor het eigen ondernemerschap.
Geeft leiding aan het bedrijf en de werkprocessen, van acquisitie via het leggen van de contacten tot en met begeleiding. Peter is verder verantwoordelijk voor projectmanagement, new business en het creëren en uitbreiden van ons eigen internationaal netwerk.

TelefoonE-mailLinkedin
Rosanne Somers

Project Manager

Project manager bij psps. Nederlandse. Is sinds augustus 2014 bij psps werkzaam. Rosanne studeerde European Studies in Den Haag met een uitwisseling in Kopenhagen. Momenteel is zij bezig met haar master Business Administration. Rosanne ondersteunt voornamelijk bij handelsmissies, individuele projecten en het genereren van business via het online B2B netwerk in Duitsland. Zij focust zich op de DACH regio, België en de V.S. Ook is zij de officiële Europese sales support voor Box Latch Europe. 

TelefoonE-mailLinkedin
Jeroen van Baren

Marketeer

Jeroen beschikt over een groot aantal disciplines als het gaat over (online) marketing. Van het bouwen van Wordpress websites, tot aanhet begeleiden van grootschalige campagnes en het analyseren van data. Hierdoor kan Jeroen een kritische blik werpen op de gehele marketing. Ook heeft hij van 2013 tot 2017 zijn eigen marketingbureau gehad (Gerse Jongens). Begonnen als social media bureau, maar is uitgegroeid tot marketingbureau dat middels datastromen volledig marketingcampagnes optakelt voor kleine tot grote bedrijven.

Richard Todd

Country Manager Germany / FDI Expert

Country Manager Germany / FDI Expert. Schots. Met een ervaring van 19 jaar, is Richards expertise het aantrekken van buitenlandse investeerders naar Duitsland.
In januari 2014 maakte hij de overstap van In-market business development consultant in Europa, naar vertegenwoordiger van de provincie Ontario. Richard identificeert mogelijkheden in geavanceerde productieprocessen en in de sectoren: automotive-industrie, ruimtevaart, chemie en plastic, ICT en zakelijke services.

Mark Dodsworth

Country Manager U.K.

Country Manager U.K. Brits. Mark is sinds 2000 managing director van Europartnerships Ltd. en heeft daar de verantwoordelijkheid over 9 MKB export ontwikkeling programma’s voor de Duitse federale overheid (Bundesministerium für Wirtschaft und Technologie).
Verder ondersteunt hij transnationale MKB projecten, doet internationale partner searches voor Britse MKB’s en organiseert missies voor diverse Europese bedrijven die partners en marktentree kansen zoeken.

Rüdiger Müller

Health Expert Germany / CEO Direct Health Network

Exclusieve samenwerking met Rüdiger op het vlak van advies en matchmaking voor zorgondernemers m.b.t. de DACH landen. Master of Business Administration gespecialiseerd op de gezondheidszorg en maatschappelijke dienstverlening. Duits. Heeft langjarige ervaring als hoofd strategisch inkoper van een regionale ziekenhuis groep. Rüdiger is voor enkele jaren voorzitter van een nationale vakvereniging op het gebied van inkoop en logistiek in ziekenhuizen. Is momenteel in opleiding voor manager Regulatory Affairs in de medische technologie.

 

Derk van Wijk

Advisor M&A – Investments

Derk van Wijk is ondernemer, adviseur en een informele investeerder. Derk heeft als ondernemer internationale ervaring en kennis tot op detailniveau van Afvalinzameling & recycling, (duurzame) energie, Telecom en ICT.

Derk werkt samen met PSPS als project initiator en als partner. Daarnaast is het zijn specialiteit om ondernemingen, op zoek naar risico dragend kapitaal (Venture Capital), te adviseren en te begeleiden en ondernemingen met groeipotentie te vinden voor investeringsfondsen cq (private) investeerders.