Trends in de voedingssector – ondernemersmissie België

‘Leuke reis die veel inspiratie en kansen oplevert! ’
-Feedback deelnemer 2016-


Wegens groot succes van onze ondernemersmissie naar België in 2016, willen wij dit jaar opnieuw onze kansen verzilveren op de Belgische markt. In de afgelopen jaren zijn ook bij onze Belgische buren biologische producten steeds populairder geworden. In de periode 2008 - 2016 is de besteding aan biologische voeding in België van 305 naar 586 miljoen euro gestegen.

In samenwerking met de Nederlandse Ambassade in Brussel organiseert psps export & investment services 2018 weer een ondernemersreis naar België met het thema: “Trends in de voedingssector”. De reis is bestemd voor voedselproducenten of voedseldistributeurs die zich richten op bepaalde trends of niches in de foodsector.

Hieronder verstaan wij:

  • Biologische en ecologische voeding
  • Free From’voeding
  • Vegetarische en veganistische voeding
  • Natural foods en fair trade producten
  • Streekproducten en etnische voeding

Gedurende de missie bezoekt u verschillende groothandels en supermarkten die trend- en niche voeding verkopen. U krijgt rondleidingen (en store checks), en u heeft ook de mogelijkheid om concrete vragen te stellen aan de hoofdinkopers. Bovendien kunt u tijdens een seminar op de Nederlandse Ambassade ook diepgaande kennis opdoen over de Belgische foodsector en zakendoen met de Belgen.

LocatieBelgië
SectorFood
Data23 & 24 april 2018
Project ManagerMadlen Bendel
Emailbendel@pspsconsultants.nl
Telefoonnummer+31 (0) 70 307 47 21

Service details