Smart Cities & Creative Energy

Bent u actief op het gebied van Smart Cities en Creative Energy én wilt u uw export naar Zweden uitbreiden? Ga dan nu mee op handelsmissie naar Zweden! Tijdens de missie wordt o.a. een bezoek gebracht aan Sweco en Skanska!

Nederland is ver verwijderd van de doelstellingen hernieuwbare Energie 2020. Zweden is daarentegen het meest vooruitstrevend van heel Europa – 57% is hernieuwbare energie. Het doel? Zweden in 2040 volledig voorzien van hernieuwbare energieproductie.

Nederland moet zwaar aan de kar trekken om haar nieuwe energienorm en -doelstellingen te behalen. Hoe? Met creatief en innovatief ondernemen! Dit evenement biedt Nederlandse bedrijven de kans om zich te laten inspireren en kennis uit te wisselen over urgente maatschappelijke uitdagingen. Van het creëren van een klimaat neutrale woon- en werkomgeving en het aanpassen aan nieuwe energievormen, tot aan renovatie en transformatie van verouderde gebouwen en wijken.

Missie en programma:

Deze missie staat in het teken van het verkennen van de smart cities & creative energy sector in Zweden. Dit event wordt in samenwerking met de Nederlandse ambassade te Stockholm georganiseerd. Door middel van deze missie wilt psps Nederlandse bedrijven de mogelijkheid bieden om gemakkelijk in contact te komen met:

1. Key-organisaties binnen de sector
2. Grote en innovatieve Zweedse bedrijven die actief zijn op dit vakgebied
3. En we koppelen het ook nog aan beurs, genaamd Smarta Städer 

Bekijk voor meer informatie de aankondiging met o.a. het programma en de kosten van deze handelsmissie.

Aankondiging

Waarom deelnemen aan deze missie:

• Je komt in contact met mogelijke partners en afnemers
• Je hebt gesprekken met relevante lokale partijen en overheden
• Je doet kennis op over de markt
• Je wisselt ervaringen uit met de andere deelnemers

Aanmelden of meer informatie: 

Voor meer informatie of vragen over de handelsmissie neem contact via somers@pspsconsultants.nl of telefonisch via 070 322 90 06

Of schrijf je direct hier in.