Ondernemersmissie naar de TechTex in Duitsland 16-17 mei 2019

Bent u een ondernemer actief binnen de technische textiel sector en bent u op zoek naar kansen in het buitenland? Ga dan mee met deze ondernemersmissie naar de TechTex in Duitsland op 16 en 17 mei!

Tijdens de handelsmissie brengen we een bezoek aan de leidende vakbeurs Techtextil. De beursdirecteur, Michael Jänecke zal de delegatie ontvangen. Ook wordt er een presentatie gegeven over technische textiel markt in Hessen en omgeving, zodat u meer kennis op kan doen over de sector. Gedurende uw beursbezoek heeft u ook toegang tot de VIP Tulip Club van de beurs. Verder organiseren wij voor u een customized beurs tour, zodat u optimaal gebruik kan maken van uw bezoek. Tot slot sluiten wij ons nog aan bij een netwerkevent in de avond. De tweede dag staat in het teken van bedrijfsbezoeken. Wij organiseren drie bedrijfsbezoeken bij relevante partijen uit de industrie waar u de gelegenheid krijgt om te pitchen. De bedrijven die wij gaan bezoeken, zullen samenhangen met de deelnemende partijen.

Meer informatie

Waarom deelnemen

√ Hessen is een vergeten markt in Duitsland, maar de regio is dichtbij en biedt vele kansen m.b.t. technische textiel oplossingen in de Duitse topsectoren:
 
  • Automotive: Hessen wordt steeds meer het Europese centrum voor internationale autobedrijven. GM/Opel exploiteert zijn grootste fabriek ter wereld in Ruesselsheim en het ontwikkelingscentrum van General Motors bevindt zich daar ook.
  • Machinebouw/Industrie: Hessen is als regio de thuisbasis van toppresteerders van de Duitse industriële automatiseringsindustrie. Bedrijven zoals Bosch Rexroth, Fresenius Medical Care en Carl Schenck zijn hier gevestigd. Bovendien zijn ook vele MKB’ers hier gevestigd.

√ De technische textiel branche is een vitale sector met een sterke ondernemersgeest, een hoog niveau van innovatie en heeft het vermogen om innovatieve producten op de markt te brengen.

√ Een Nederlandse toeleverancier kan profiteren van destijgende vraag en de ruimtelijke nabijheid van haar technologie gedreven afnemer.
 
√ Nederland staat bekend als innovatieve partner in Duitsland waar graag mee samengewerkt wordt.
 

Programma:

Dag 1, 16 mei 2019:

  • Aankomst Frankfurt in de loop van de ochtend op eigen gelegenheid
  • Ontvangst beursdirecteur Michael Jänecke
  • Seminar over technische textiel sector in Hessen en
  • omgeving
  • Customized beurs tour met toegang tot VIP Tulip Club
  • Netwerkevent

Dag 2, 17 mei 2019:

  • 3 Bedrijfsbezoeken
  • Terug naar Nederland op eigen gelegenheid

Wilt u zich aanmelden, of heeft u vragen?

U kunt zich via het formulier hieronder aanmelden. Voor meer informatie of vragen over de ondernemersmissie neem contact via somers@pspsconsultants.nl of telefonisch via 070 322 90 06.

Sector:(Technologische) Textiel
Datum:16 & 17 mei 2019
Locatie:Messe Frankfurt, Duitsland
Project Manager:Rosanne Somers
Telefoonnummer:070 322 90 06
E-mailsomers@pspsconsultants.nl

Service details