Holland meets Ghana
Top Ghanese afvalsector bezoekt Nederland

Op donderdag 26 oktober krijgt de Recycling Beurs bezoek uit Ghana. Na het succesvolle "Holland meets Colombia" in 2015 vindt nu "Holland meets Ghana" plaats. Eind oktober bezoek een delegatie van 20 Ghanese bedrijven Nederland. Tijdens het Holland meets Ghana event op de Recycling Beurs heeft u de unieke mogelijkheid om de belangrijkste spelers uit de Ghanese afvalsector in Nederland te ontmoeten.

Holland meets Ghana wordt georganiseerd door psps consultants, MetaSus en BreAd BV in opdracht van RVO.

Ontmoeting met de leden van de Ghanese delegatie uit de afvalsector
Met een gevarieerd programma wordt u meegenomen in de ontwikkelingen in de Ghanese afvalsector en de do's en don’ts van het zaken doen met dit West-Afrikaanse land.
Tijdens het programma is er volop gelegenheid voor persoonlijke individuele gesprekken met de belangrijkste spelers en vertegenwoordigers van de Ghanese afvalsector (zoals bijvoorbeeld de marktleider Zoomlion ). Holland meets Ghana biedt u een unieke mogelijkheid om in een halve dag de belangrijkste bedrijven uit de afvalsector van Ghana te ontmoeten, waar u normaal gesproken meer dan een week door Ghana voor moet reizen. Aansluitend kunt de Recycling Beurs bezoeken.

De Ghanese bedrijven bezoeken Nederland, om in contact te komen met bedrijven die de in Nederland beschikbare technieken en expertise kunnen leveren. De Ghanese bedrijven zijn actief in de afvalsector en houden zich onder andere bezig met kunststof inzameling en recycling, inzameling van huishoudelijk, commercieel en/of industrieel afval en afvalstort en verwerking.

Tijdens Holland meets Ghana is er ook de mogelijkheid om vragen te stellen over de internationale instrumenten van RVO. Daarnaast is er een adviseur van het Fonds Duurzaam Water (FDW) aanwezig om vragen te beantwoorden (de deadline voor uw concept note is 8 december 2017).

Aanmelden

De onderstaande bedrijven hebben zich ingeschreven:

  Profielen van de Ghanese deelnemers      Aanmelden

 
LocatieGorinchem, Nederland
SectorAfvalsector
Datum26 oktober 2017
ContactpersoonHenk-Jan Broeksma
Emailbroeksma@pspsconsultants.nl
Telefoonnummer+31 (0)703074722

Service details