Gamescom – Keulen, Duitsland

17 & 18 augustus – inclusief reis- en verblijf

Ieder jaar vindt de Gamescom plaats in Keulen; de belangrijkste beurs ter wereld op het gebied van games. Met psps zult u twee dagen de beurs verkennen. De beurs heeft zowel een zakelijke- als consumentenmarkt en is ideaal om uw netwerk in de games-industrie uit te breiden. Ook kunt u ter plekke de nieuwste trends en ontwikkelingen in de markt ontdekken. Werkt u in de game-branche en wilt u een meer commerciële focus voor uw bedrijf? Zou u willen weten hoe u durfkapitaal kunt aantrekken en uw product het best kunt vermarkten? Dan is deze reis naar de Gamescom een absolute must!

Wat kunt u verwachten?

 • Best practices: dhr. Van Wijk, investeerder in de game-branche: U hebt een product met potentie, maar hoe trekt u durfkapitaal aan? Insider tips, do’s and don’ts: leer van iemand met praktijk ervaring.
 • Met welke Duitse bedrijven zou u in contact willen komen? Laat het ons weten en wij benaderen hen voor u om afspraken voor u te  regelen.
 • 1-op-1 matchmaking met interessante partijen op de beurs. psps maakt (in overleg met u) een bedrijfsprofiel aan om u aan de juiste partijen te koppelen.
 • Netwerken met toonaangevende Duitse game organisaties en clusters
 • Begeleiding door Duitsland expert: coaching en toelichting over de Duitse markt, met o.a.: hoe genereert u leads dankzij social media in Duitsland? Praktische tips voor het gebruik van Xing, de Duitse variant van LinkedIn.
 • Voldoende tijd om de beurs individueel te verkennen
 • Optioneel: extra dag op de beurs (verblijf op eigen kosten, toegang inclusief!)

  * Dit kost u slechts €180,- i.c.m. de missievoucher! Wij vragen deze voor u aan.

Wilt u het hele programma ontvangen? Wilt u meer informatie? Wilt u zich inschrijven? Meer informatie over de SIB voucher?
Neem dan snel contact met ons op!Low Countries, Smart Textiles – Antwerpen en omgeving, België

8 & 9 juni – inclusief reis- en verblijf

Onze 2-daagse ‘Smart Textiles’ business missie – opgezet i.s.m. de Nederlandse ambassade in België –  is bedoeld om samen over de grens te kijken, zowel fysiek als in overdrachtelijke zin. Op 8 en 9 juni richten we ons op trends, uitdagingen en mogelijkheden. Ook besteden we aandacht aan het zakendoen met onze zuiderburen. Ga mee en neem een kijkje “over de grens” van slim textiel, duurzaamheid en innovatie. En, niet te vergeten, leer van elkaar: samen op reis is ook onderling netwerken.

 • Kom alles te weten over de Belgische markt
 • U komt in contact met dé toonaangevende bedrijven en kennisinstanties (o.a. CenTexBel en Universiteit Gent)
 • Matchmaking met interessante Belgische partijen tijdens het fashion event op woensdag avond én de netwerk lunch op donderdag
 • Inclusief vervoer, overnachting en maaltijden

Een stampvol programma, 48 uur vol met inspiratie, bezoeken aan toonaangevende bedrijven en netwerkbijeenkomsten  waar u zelf kunt pitchen.

  * Dit kost u slechts €150,- i.c.m. de missievoucher! Wij vragen deze voor u aan.

Wilt u het hele programma ontvangen? Wilt u meer informatie? Wilt u zich inschrijven? Meer informatie over de SIB voucher?
Neem dan snel contact met ons op!