Sie sind hier: Exportdienstleistungen / Messevertretung
Nederlands
English
Deutsch
Sunday, November 29, 2015

Buitenlandse vakbeursvertegenwoordiging in Nederland

psps is in de Benelux actief als vertegenwoordiging van buitenlandse vakbeurzen. De sectoren waren tot op heden overwegend op het vlak van technologie, industrie en gespecialiseerde b2b diensten.

Op dit vlak beschikt psps over uitstekende referenties. In het verleden waren wij zeer succesvol in het verkrijgen van subsidies voor Nederlandse gemeenschapstands op buitenlandse vakbeurzen. Hierdoor krijgt de aanwezigheid van de Nederlanders bovendien extra allure. Dat geldt zeker voor de buitenlandse beursorganisatie, die zich op deze manier vanaf het begin  nagenoeg verzekerd weet van een flink aantal m2 zichtbare Nederlandse aanwezigheid. Iedere beursvertegenwoordiging is totnogtoe op deze manier succesvol tot stand gekomen.

Het aanvragen van een dergelijk subsidieproject kost tijd, die wij zien als onze eigen investering. De eerste stap op weg naar een succesvolle samenwerking met een  buitenlandse beursorganisatie is een fact finding reis naar de vakbeurs, bestemd voor Nederlandse decision-makers (potentiële exposanten, vakjournalisten, sectororganisaties) uit de branche. Een dergelijke reis en de verslaglegging ervan bevestigt het enthousiasme en de belangstelling voor de vakbeurs.

De hierboven beschreven “pilot” voeren wij graag uit, in opdracht van een buitenlandse beursorganisatie, op basis van een vooraf goedgekeurde begroting.