home-grafiekOmzet Duitsland!


Meer omzet uit Duitstalige landen?

Lees meer

home-vlagHandelsmissie?


Wat is de volgende handelsmissie?

Lees meer

home-globeImport kansen!


U wilt u assortiment uitbreiden?

Lees meer

home-handSamen exporteren?


Samen met anderen een buitenlandse markt bewerken

Lees meer

Laatste Nieuws

 


Ons Team

peter_sanders_zw
TwitterFacebookVimeo
Peter Sanders

Directeur en partner

Directeur en partner. Nederlands. Ruilde in 1999 een internationale directiefunctie in de PR en communicatie in voor het eigen ondernemerschap.
Geeft leiding aan het bedrijf en de werkprocessen, van acquisitie via het leggen van de contacten tot en met begeleiding. Peter is verder verantwoordelijk voor projectmanagement, new business en het creëren en uitbreiden van ons eigen internationaal netwerk.

monika_sanders_zw
TwitterFacebookVimeo
Monika Sanders

Directeur en Partner

Directeur en Partner. Duitse. Werkte na haar studie bedrijfseconomie in het bankwezen en bij de Nederlands-Duitse Handelskammer als Manager Afdeling Exportadvies en laatst als plaatsvervangend Directeur. In 1999 heeft Monika samen met Peter psps opgericht waar zij verantwoordelijk is voor projectcoördinatie, planning, controlling en new business. Verder voert Monika met name de individuele coaching trajecten uit.

????????????????????????????????????
TwitterFacebookVimeo
Carmen Quinders

Senior Business Manager

Senior Business Manager bij psps. Carmen is sinds 2011 bij psps werkzaam. Door haar Duitse achtergrond focust Carmen zich met name op de Duitstalige landen, maar bewerkt ook andere landen zoals België. Carmen ontwikkelt en coördineert vooral collectieve handelsprojecten. Naast haar activiteiten bij psps is Carmen bezig met haar avondstudie Commerciële Economie.

nora_bw
TwitterFacebookVimeo
Nora van der Horst

Project Manager

Projectmanager bij psps. Nederlandse. Nora studeerde International Business and Languages in Amsterdam en is sinds Januari 2015 bij psps werkzaam. Nora focust zich op de landen Nederland, België en de VS.

Foto Rosanne LinkedIn (2)
TwitterFacebookVimeo
Rosanne Somers

Project Assistent

Projectassistent bij psps. Nederlandse. Rosanne studeerde European Studies in Den Haag en is sinds Augustus 2014 bij psps werkzaam.