U bent hier: Home / Routebeschrijving
Nederlands
English
Deutsch
Sunday, August 30, 2015
Het Nobelhuis

Routebeschrijving

Hoofdvestiging
Nobelstraat 1c
NL-2513 BC Den Haag
Telefoon: 0031 - 70 - 322 9006
Fax: 0031 - 70 - 364 2196

 

Uit de richting Amsterdam (A4):
Volg bij Nieuw Vennep de A-4 richting Rotterdam/Utrecht. Neem afslag A-12 richting Den Haag.

Uit de richting Utrecht (A-12):
U nadert Den Haag en blijft rechtdoor rijden op de A-12.

Uit de richting Rotterdam (A-13):
Ter hoogte van Den Haag, volgt u richting Den Haag/Amsterdam/Utrecht, eerst de A-4, vervolgens Den Haag (A-12).  

 

In Den Haag:
Sinds 20 november 2009 geldt voor de binnenstad van Den Haag de nieuwe verkeercirculatieplan. De parkeergarages in de binnenstad zijn nog bereikbaar; toch zijn enkele bekende toegangsstraten gedeeltelijk afgesloten. Let op de navigatie.

U slaat links af van de Utrechsebaan (A12) op de Zuid-Hollandlaan. U rijdt een stuk rechtdoor. Aan uw rechterkant ziet u het provinciehuis Zuid Holland. U houdt links aan en slaat aan het stoplicht rechts af op de Raamweg.  

Aan het stoplicht slaat u links af op de Mauritskade. U rijdt rechtdoor op de Hogewal en passeert enkele stoplichten. Aan de linkerkant passeert u het paleis Noordeinde. U rijdt verder rechtdoor op de Elandstraat. Bij de volgende kruising slaat u linksaf op de Vondelstraat.

Deze rijdt u een paar honderd meter rechtdoor over de Veenkade heen op de Torenstraat. Daarna ziet u borden voor de parkeergarage Torenstraat. Naar circa 100m moet u rechts afslaan. Direct rechts bevindt zich de inrit van de parkeergarages Torenstraat.  

Bij het uitlopen van de garage steekt u de Torenstraat over.  Aan de overzijde is het einde van de Nobelstraat. Als u die circa 250 meter uitloopt (u kruist de Prinsestraat) ziet u links bij 1 c het naambord van psps consultants.

psps consultants in het centrum van Den Haag