U bent hier: Projecten
Wednesday, December 02, 2015

Nederlandse Investeringsdelegatie Washington, DC

Welkom in Washington, DC

31 oktober – 1 november, 2013

 

 

Staat Secretaris John Kerry en Minister van Handel Penny Pritzker zullen bij dit evenement aanwezig zijn met andere vertegenwoordigers van het Witte Huis.  De Summit geeft deelnemers een uitstekend beeld van investeringsmogelijkheden en de beschikbare middelen op een landelijk, staat en regionaal niveau in de Verenigde Staten. Diverse panels zullen een aantal zakelijke en branchegerichte onderwerpen behandelen, waaronder de beschikbaarheid van kapitaal, vrije handelsovereenkomsten, Amerikaanse wetgeving, R&D, en infrastructuur.

 

De SelectUSA 2013 Investment Summit is van belang voor bedrijven met buitenlandse investeringsmogelijkheden. Het aantal deelnemers is beperk en registratie zal geschieden op basis van “first-come, first-serve”, waardoor tijdige vooraanmelding wordt aangeraden. Voor meer informatie over het programma, locatie en registratie verwijzen wij u naar www.selectusasummit.com.   Mocht u vragen hebben, dan kan u contact opnemen met de Amerikaanse Ambassade op 070-3102 417 of via de e-mail op selectusa.nl@trade.gov.

Twee jaar geleden lanceerde President Obama een overheidsinitiatief om investeringen in de Verenigde Staten te ondersteunen. Als onderdeel hiervan wordt volgende maand de eerste SelectUSA 2013 Investment Summit in Washington, DC gehouden voor Nederlandse bedrijven met belangstelling in het investeren of het uitbreiden van hun onderneming in de Verenigde Staten. Dit is een unieke gelegenheid, die investeerders uit minimaal 32 landen samenbrengt in één van ’s-werelds grootste economieën.