Sie sind hier: Exportdienstleistungen / Organisationen
Nederlands
English
Deutsch
Sunday, November 29, 2015

Organisaties binnen-/buitenland

psps werkt voor Nederlandse en buitenlandse, exportbevorderende organisaties, zoals:

  • ministeries van Economische Zaken
  • regio's
  • verenigingen (steunpunten, "desks")

psps organiseert regelmatig handelsreizen en Holland stands op vakbeurzen onder de noemer "Holland, Pioneers in Business". Opdrachtgever is de EVD, het agentschap voor handelsbevordering van het ministerie van Economische Zaken. 
Uit recent EVD onderzoek (december 2009) blijkt dat de gemiddelde omzet per bedrijf die dankzij de missie of beurs inmiddels gerealiseerd is, neerkomt op ongeveer €40.000. Gerelateerd aan de kosten van deze missies en beurzen - uitgaande van de meest behoudende berekening- komt dat neer op bijna €10 per iedere door het ministerie geïnvesteerde euro. De multiplier van handelsreizen is dus minimaal 1:10. 

Verder treden wij bijvoorbeeld op als organisator van buitenlandse handelsdelegaties naar Nederland/Benelux. In andere gevallen zijn wij de vaste vertegenwoordiging van buitenlandse regio's op de Benelux markt. Wij nemen dan deel aan roadshows of internationale events in de betreffende regio's, waar 1-op-1 gesprekken plaatsvinden met geïnteresseerde bedrijven, die de Benelux markt willen betreden.

Tot slot bieden wij bedrijfsleden van koepelorganisaties als "Foreign Desk" eerstelijns exportsupport.  

Vergelijkbare ondersteuning kunnen wij ook incidenteel bieden. Stel, een regio wil voor bedrijven een dag organiseren over kansen op de Benelux markt, inclusief  informatie over het succesvol zakendoen op deze markt. psps kan in zo een geval een workshop of voordracht verzorgen en dezelfde of de volgende dag 1-op-1 gesprekken voeren met geïnteresseerde bedrijven. 

De voorwaarden waaronder wij deze service aanbieden bespreken wij graag persoonlijk met u.