Omzet Duitsland!


Meer omzet uit Duitstalige landen?

Lees meer

 Handelsmissie?


Wat is de volgende handelsmissie?

Lees meer

 Import kansen!U wilt u assortiment uitbreiden?

Lees meer

 Samen exporteren?


Samen met anderen een buitenlandse markt bewerken

Lees meer

Laatste Nieuws

Our Team

peter_sanders_zw
TwitterFacebookVimeo
Peter Sanders

Directeur en partner

Directeur en partner. Nederlands. Ruilde in 1999 een internationale directiefunctie in de PR en communicatie in voor het eigen ondernemerschap.
Geeft leiding aan het bedrijf en de werkprocessen, van acquisitie via het leggen van de contacten tot en met begeleiding. Peter is verder verantwoordelijk voor projectmanagement, new business en het creëren en uitbreiden van ons eigen internationaal netwerk.

monika_sanders_zw
TwitterFacebookVimeo
Monika Sanders

Directeur en Partner

Directeur en Partner. Duitse. Werkte na haar studie bedrijfseconomie in het bankwezen en bij de Nederlands-Duitse Handelskammer als Manager Afdeling Exportadvies en laatst als plaatsvervangend Directeur. In 1999 heeft Monika samen met Peter psps opgericht waar zij verantwoordelijk is voor projectcoördinatie, planning, controlling en new business. Verder voert Monika met name de individuele coaching trajecten uit.

carmen_bw
TwitterFacebookVimeo
Carmen Quinders

Project Manager

Projectmanager bij psps. Carmen is bezig met haar avondstudie Commerciële Economie en sinds 2011 bij psps werkzaam. Door haar Duitse achtergrond focust Carmen zich met name op de Duitstalige landen. Carmen ontwikkelt en coördineert vooral collectieve handelsprojecten.

nora_bw
TwitterFacebookVimeo
Nora van der Horst

Project Manager

Projectmanager bij psps. Nederlandse. Nora studeerde International Business and Languages in Amsterdam en is sinds Januari 2015 bij psps werkzaam. Nora focust zich op de landen Nederland, België en de VS.

rosanne_bw
TwitterFacebookVimeo
Rosanne Somers

Project Manager

Projectassistent bij psps. Nederlandse. Rosanne studeerde European Studies in Den Haag en is sinds Augustus 2014 bij psps werkzaam.