home-grafiekOmzet Duitsland!


Meer omzet uit Duitstalige landen?
Lees meer

home-vlagHandelsmissie?


Wat is de volgende handelsmissie?
Lees meer

home-globeImport kansen!


U wilt u assortiment uitbreiden?
Lees meer

home-handSamen exporteren?

Samen met anderen een buitenlandse markt bewerken
Lees meer

Over ons

psps helpt bij zakendoen over de grens: dat kan gaan om begeleiding van één enkele onderneming maar ook om groepen, uit verschillende branches. Dit in de vorm van volledig georganiseerde handelsmissies, (individueel) marktonderzoek en coaching.  Ook kan dat in opdracht van een individueel bedrijf of van een overheidsinstantie/ regio.  psps heeft inmiddels meer dan vijftien jaar internationale ervaring met adviseren bij opbouw van distributie. Verkoop. Marketing. Planning. Personeelsbemiddeling. Coaching. Contacten leggen met potentiële financiers, afnemers en producenten. Juridische en fiscale zaken. De weg wijzen binnen overheden en brancheorganisaties. Kortom alles dat in een nieuw land nieuw is. Het kan heel uitvoerig en diepgaand, maar het kan ook klein beginnen. Met slechts een eerste oriëntatie op een buitenlandse markt of mentaliteit door bijvoorbeeld organisatie van een reeks seminars. Of een buitenlands beursbezoek. Of contact met één enkele specialist…

Maar de kwintessens blijft: zakendoen in het buitenland? psps helpt!

Laatste Nieuws

12Jan

Wij gaan verhuizen!

by psps consultants  Comments (0)
Na ruim 15 jaar gaan we ons kantoor aan de Nobelstraat verlaten voor een nieuwe plek: en niet zomaar één! Op 23 januari 2017 zullen wij ons vestigen op Bankaplein 3 te Den Haag. Wij...
9Nov

Internationaliseren met hulp van psps; gratis!

by psps consultants  Comments (0)
psps consultants is al drie jaar uitvoerder van het programma ‘Starters International Business’. Wij kunnen op die manier MKB bedrijven helpen in het oriënteren op een geschikte buitenlandse markt. Het is een coaching traject, waarin...
8Nov

psps zoekt stagiair(e)!

by psps consultants  Comments (0)
psps export & investment services psps zoekt een Nederlandstalige stagiair(e) voor februari 2017. Ben jij of ken jij een geschikte kandidaat? Reageer snel via vdhorst@pspsconsultants.nl t.a.v. Nora van der Horst Cv’s zonder motivatiebrief worden niet...

Ons Team

peter_sanders_zw
TwitterFacebookVimeo
Peter Sanders

Directeur en partner

Directeur en partner. Nederlands. Ruilde in 1999 een internationale directiefunctie in de PR en communicatie in voor het eigen ondernemerschap.
Geeft leiding aan het bedrijf en de werkprocessen, van acquisitie via het leggen van de contacten tot en met begeleiding. Peter is verder verantwoordelijk voor projectmanagement, new business en het creëren en uitbreiden van ons eigen internationaal netwerk.

monika_sanders_zw
TwitterFacebookVimeo
Monika Sanders

Directeur en Partner

Directeur en Partner. Duitse. Werkte na haar studie bedrijfseconomie in het bankwezen en bij de Nederlands-Duitse Handelskammer als Manager Afdeling Exportadvies en laatst als plaatsvervangend Directeur. In 1999 heeft Monika samen met Peter psps opgericht waar zij verantwoordelijk is voor projectcoördinatie, planning, controlling en new business. Verder voert Monika met name de individuele coaching trajecten uit.

????????????????????????????????????
TwitterFacebookVimeo
Carmen Quinders

Senior Business Manager

Senior Business Manager bij psps. Carmen is sinds 2011 bij psps werkzaam. Door haar Duitse achtergrond focust Carmen zich met name op de Duitstalige landen, maar bewerkt ook andere landen zoals België. Carmen ontwikkelt en coördineert vooral collectieve handelsprojecten. Naast haar activiteiten bij psps is Carmen bezig met haar avondstudie Commerciële Economie.

nora_bw
TwitterFacebookVimeo
Nora van der Horst

Project Manager

Projectmanager bij psps. Nederlandse. Nora studeerde International Business and Languages in Amsterdam en is sinds Januari 2015 bij psps werkzaam. Nora focust zich op de landen Nederland, België en de VS.

Foto Rosanne LinkedIn (2)
TwitterFacebookVimeo
Rosanne Somers

Project Assistent

Projectassistent bij psps. Nederlandse. Rosanne studeerde European Studies in Den Haag en is sinds Augustus 2014 bij psps werkzaam.

aaeaaqaaaaaaaar5aaaajgm3ywmxotjhlwm1mjitngjiyy1imdblltazzgzjmtg2nddhzg
TwitterFacebookVimeo
Vivien Grosse

Project Assistent

Projectassistent bij psps. Duiste. Vivien studeerde Business Administration in Duitsland met een uitwisseling in Turkije. Sinds januari 2016 werkzaam bij psps. Ondersteunt voornamelijk handelsmissies, individuele projecten in de DACH regio en de V.S.