home-grafiekOmzet Duitsland!


Meer omzet uit Duitstalige landen?
Lees meer

home-vlagHandelsmissie?


Hoe organiseert psps handelsmissies?
Lees meer

home-globeImport kansen!


U wilt uw assortiment uitbreiden?
Lees meer

home-handSamen exporteren?


Samen met anderen een buitenlandse markt bewerken
Lees meer

Over ons


psps helpt bij zakendoen over de grens: dat kan gaan om begeleiding van één enkele onderneming maar ook om groepen, uit verschillende branches. Dit in de vorm van volledig georganiseerde handelsmissies, (individueel) marktonderzoek en coaching.  Ook kan dat in opdracht van een individueel bedrijf of van een overheidsinstantie/ regio.  psps heeft inmiddels meer dan vijftien jaar internationale ervaring met adviseren bij opbouw van distributie. Verkoop. Marketing. Planning. Personeelsbemiddeling. Coaching. Contacten leggen met potentiële financiers, afnemers en producenten. Juridische en fiscale zaken. De weg wijzen binnen overheden en brancheorganisaties. Kortom alles dat in een nieuw land nieuw is. Het kan heel uitvoerig en diepgaand, maar het kan ook klein beginnen. Met slechts een eerste oriëntatie op een buitenlandse markt of mentaliteit door bijvoorbeeld organisatie van een reeks seminars. Of een buitenlands beursbezoek. Of contact met één enkele specialist…


Maar de kwintessens blijft: zakendoen in het buitenland? psps helpt!

17feb

Let op! Bankaplein verkeershinder

by psps consultants  Comments (0)
Vanaf 28 februari, is het Bankaplein moeilijk toegankelijk voor verkeer.  Het Bankaplein / Bankastraat richting Laan Copes van Cattenburch i.v.m. asfalteringswerkzaamheden afgesloten. Dit zal tot 1 september 2017 duren. psps export & investment services zal dan alleen...
12jan

Wij gaan verhuizen!

by psps consultants  Comments (0)
Na ruim 15 jaar gaan we ons kantoor aan de Nobelstraat verlaten voor een nieuwe plek: en niet zomaar één! Op 23 januari 2017 zullen wij ons vestigen op Bankaplein 3 te Den Haag. Wij...

Ons Team

Peter Sanders

Managing Partner

Managing Partner. Nederlands. Ruilde in 1999 een internationale directiefunctie in de PR en communicatie in voor het eigen ondernemerschap.
Geeft leiding aan het bedrijf en de werkprocessen, van acquisitie via het leggen van de contacten tot en met begeleiding. Peter is verder verantwoordelijk voor projectmanagement, new business en het creëren en uitbreiden van ons eigen internationaal netwerk.

Monika Sanders

Managing Partner

Managing Partner. Duitse. Werkte na haar studie bedrijfseconomie in het bankwezen en bij de Nederlands-Duitse Handelskammer als Manager Afdeling Exportadvies en laatst als plaatsvervangend Directeur. In 1999 heeft Monika samen met Peter psps opgericht waar zij verantwoordelijk is voor projectcoördinatie, planning, controlling en new business. Verder voert Monika met name de individuele coaching trajecten uit.

Carmen Quinders

Senior Business Manager

Senior Business Manager bij psps. Carmen is sinds 2011 bij psps werkzaam. Door haar Duitse achtergrond focust Carmen zich met name op de Duitstalige landen, maar bewerkt ook andere landen zoals België. Carmen ontwikkelt en coördineert vooral collectieve handelsprojecten. Naast haar activiteiten bij psps is Carmen bezig met haar avondstudie Commerciële Economie.

Henk-Jan Broeksma

Project Manager

Project manager bij psps. Henk-Jan heeft een achtergrond in de advisering van het MKB binnen de bancaire sector. Binnen psps richt Henk-Jan zich met name op de landen Nederland, België en de VS. Daarnaast behoren de sectoren agro & food, (maak)industrie en logistiek tot zijn aandachtsgebieden.

Rosanne Somers

Project Assistent

Project assistent bij psps. Nederlandse. Is sinds augustus 2014 bij psps werkzaam. Rosanne studeerde European Studies in Den Haag met een uitwisseling in Kopenhagen. Momenteel is zij bezig met haar master Business Administration. Rosanne ondersteunt voornamelijk bij handelsmissies, individuele projecten en het genereren van business via het online B2B netwerk in Duitsland. Zij focust zich op de DACH regio, België en de V.S. Ook is zij de officiële Europese sales support voor Box Latch Europe.

Vivien Grosse

Project Assistent

Projectassistent bij psps. Duitse. Vivien studeerde Business Administration in Duitsland met een uitwisseling in Turkije. Sinds januari 2016 werkzaam bij psps. Ondersteunt voornamelijk handelsmissies, individuele projecten in de DACH regio en de V.S.