home-grafiekOmzet Duitsland!


Meer omzet uit Duitstalige landen?
Lees meer

home-vlagHandelsmissie?


Hoe organiseert psps handelsmissies?
Lees meer

home-globeImport kansen!


U wilt uw assortiment uitbreiden?
Lees meer

home-handSamen exporteren?


Samen met anderen een buitenlandse markt bewerken
Lees meer

Over ons


psps helpt bij zakendoen over de grens: dat kan gaan om begeleiding van één enkele onderneming maar ook om groepen, uit verschillende branches. Dit in de vorm van volledig georganiseerde handelsmissies, (individueel) marktonderzoek en coaching.  Ook kan dat in opdracht van een individueel bedrijf of van een overheidsinstantie/ regio.  psps heeft inmiddels meer dan vijftien jaar internationale ervaring met adviseren bij opbouw van distributie. Verkoop. Marketing. Planning. Personeelsbemiddeling. Coaching. Contacten leggen met potentiële financiers, afnemers en producenten. Juridische en fiscale zaken. De weg wijzen binnen overheden en brancheorganisaties. Kortom alles dat in een nieuw land nieuw is. Het kan heel uitvoerig en diepgaand, maar het kan ook klein beginnen. Met slechts een eerste oriëntatie op een buitenlandse markt of mentaliteit door bijvoorbeeld organisatie van een reeks seminars. Of een buitenlands beursbezoek. Of contact met één enkele specialist…


Maar de kwintessens blijft: zakendoen in het buitenland? psps helpt!

Ons Team

Peter Sanders

Managing Partner

Managing Partner. Nederlands. Ruilde in 1999 een internationale directiefunctie in de PR en communicatie in voor het eigen ondernemerschap.
Geeft leiding aan het bedrijf en de werkprocessen, van acquisitie via het leggen van de contacten tot en met begeleiding. Peter is verder verantwoordelijk voor projectmanagement, new business en het creëren en uitbreiden van ons eigen internationaal netwerk.

Monika Sanders

Managing Partner

Managing Partner. Duitse. Werkte na haar studie bedrijfseconomie in het bankwezen en bij de Nederlands-Duitse Handelskammer als Manager Afdeling Exportadvies en laatst als plaatsvervangend Directeur. In 1999 heeft Monika samen met Peter psps opgericht waar zij verantwoordelijk is voor projectcoördinatie, planning, controlling en new business. Verder voert Monika met name de individuele coaching trajecten uit.

Madlen Bendel

Project Manager

Project manager bij psps. Madlen studeerde psychologie en management met uitwisseling in Edinburgh en Trondheim. Door haar Duitse achtergrond focust Madlen zich met name op de Duitstalige landen. Madlen ontwikkelt en coördineert vooral handelsmissies en evenementen. 

Henk-Jan Broeksma

Project Manager

Project manager bij psps. Henk-Jan heeft een achtergrond in de advisering van het MKB binnen de bancaire sector. Binnen psps richt Henk-Jan zich met name op de landen Nederland, België en de VS. Daarnaast behoren de sectoren agro & food, (maak)industrie en logistiek tot zijn aandachtsgebieden.

Rosanne Somers

Project Manager

Project manager bij psps. Nederlandse. Is sinds augustus 2014 bij psps werkzaam. Rosanne studeerde European Studies in Den Haag met een uitwisseling in Kopenhagen. Momenteel is zij bezig met haar master Business Administration. Rosanne ondersteunt voornamelijk bij handelsmissies, individuele projecten en het genereren van business via het online B2B netwerk in Duitsland. Zij focust zich op de DACH regio, België en de V.S. Ook is zij de officiële Europese sales support voor Box Latch Europe.

Ellen Sillekens

Project Manager

Ellen komt uit de creatieve industrie, werkzaam voor zowel bedrijven, educatie instellingen en musea. Ontwikkelde Europese textiel educatieprojecten, actief als programmamanager voor diverse kennisplatforms m.n. duurzame koplopers in de mode en textiel industrie. Was een werkzaam in Thailand en India. Ellen ondersteund voornamelijk handelsmissies en individuele projecten.

Actuele projecten